Hva skjer?
jan 12
Avdelingleder for Reality capture, Marcin Kosakowski

Avdeling Reality Capture

I forbindelse med omstrukturering og satsning på avdelingen for terrestrisk laserskanning, benytter vi anledningen til å endre avdelingsnavn til Reality Capture.

Marcin Kosakowski hadde første arbeidsdag som avdelingsleder for Reality Capture 11. september 2023. Marcin har flere års erfaring innen byggherreoppfølging, og de fleste former for landmåling, deriblant terrestrisk laserskanning, samt prosjektledelse i firmaet.

Avdelingleder for Reality capture, Marcin Kosakowski
Avdelingleder for Reality capture, Marcin Kosakowski

Reality Capture er en rask og kostnadseffektiv prosess for å skape en digital tvilling av et objekt, konstruksjon/byggverk, eller et naturlig miljø. Datafangst gjøres ved laserskanning eller fotogrammetri for å produsere punktskyer og digitale bilder. Teknologien letter den sømløse overgangen fra fysiske objekter til digitale representasjoner og arbeidsprosserer, og gjør det mulig for arkitekter og rådgivende ingeniører å jobbe videre på nøyaktig og oppdatert datagrunnlag.

“Å starte i ny stilling som avdelingsleder for Reality Capture er en spennende og utfordrende mulighet. Jeg gleder meg vil å jobbe med videreutvikling av tilbudet vårt innen laserskanning og BIM”, sier Marcin.

 

For mer detaljer om hva denne tjenesten tilbyr, se vår Reality Capture-tjenesteside.

Ønsker du å vite mer? Kontakt vår avdelingsleder!