Om oss

Om-oss_1010

Scan Survey AS - Om oss

Scan Survey ble etablert i 1989 av Jørgen Ravn. Firmaet har utviklet seg opp til å bli en av Norges ledende oppmålingsfirmaer innen produksjon av digitale terrengmodeller.

Hovedaktiviteten er oppmåling for små og store byggeprosjekter, etablering av digitale terrengmodeller for samferdselsplanlegging samt etablering av fastmerker og analyse av geodetiske nett. Datamodellene firmaet produserer er basert på totalstasjon og statisk/RTK GNSS målinger, samt laserskanning fra bil, fly, helikopter og bakkebasert utstyr. I tillegg brukes Ekkolodd og RPAS (droner) der dette er hensiktsmessig. 

Scan Survey utfører også transformasjon mellom koordinatsystemer, kontraktsoppfølging, masseberegning, kontroll av målebrev, industrimåling og ”som bygget”- dokumentasjon. Hovedfokuset til Scan Survey er å produsere kvalitetsdata og alltid levere et komplett og feilfritt sluttprodukt. For å oppnå dette er gjennomtenkt dataflyt og bruk av nyeste teknologi innen fagområdet høyt prioritert. Scan Survey har som mål å være innovativ og alltid videreutvikle seg i takt med det moderne samfunnets behov for kunnskap og teknologi.